Adam Kluczyk Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Blada noc ,ciemnym świtem Dudnią prędko łzy o szybę Budzą oczy dziwnym zgrzytem I do snu tulą wstydem Drżą z zimna ludzkie drzewa Pozbawione są korzeni Spada nędza ostro z nieba wprost do kieszeni Brak złudzeń ludzi nosi wiatr im targa brudne dusze I w kałużach Boga proszą Modląc się o suszę A w kościele koncert kaszlnięć Ksiądz poprawia aureolę Opowiada dzieciom baśnie Polska była naszym domem
Marcin Krawętkowski Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Polska. Wydaje mi się że to przez nasz klimat:).
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 niestety tekst poległ już w przedbiegach witam na forum
allena Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 jak dla mnie - posypany rytmem:) a.
Adam Kluczyk Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 dzięki że zauważyłaś rytm:) będę wdzięczny za każdą krytykę gdyż jestem raczej amatorem piszącym do szuflady i krytyka jest dla mnie pewnym impulsem motywacyjnym...pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 najlepszy to ten koncert był:) ale równo ułożone(; pozdra. ciepła
Rekomendowane odpowiedzi