Waldemar Talar Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 nie mogąc zasnąć w środku nocy wyjdź na przed dom i zacznij krzyczeć gdzie jesteś ty niewdzięczny śnie za którą gwiazdą się ukryłeś po chwili usłyszysz ty głupi palancie czemu po nocy mordę drzesz wtedy głupio się poczujesz wrócisz do domu i szybko zaśniesz
Marlett Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Talarku! Peel sięga do gwiazd:) ..a sposób na sen jest tak blisko, tak łatwo można wrócić na ziemię. Uśmiechu.
teresa943 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 po przeczytaniu mimo woli się uśmiechnęłam, często w nocy za oknem ktoś się drze, nie przyszło mi nigdy do głowy, że może cierpi na bezsenność życzę szybkiego zasypiania i miłych snów serdecznie pozdrawiam -teresa
Marusia aganiok Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojejej żeby chciało pomóc:))) wszystko chyba przetestowałam i nic:))! chyba faktycznie trzeba zawołać; u mnie mogę, bo mam daleko do ludzi, gorzej jak coś z lasu się na mnie obrazi:)) Miły wierszyk:) Pozdrawiam Waldemarze:))
Waldemar Talar Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Marlett-widać romantyk z niego miło że zajrzałaś . Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to spróbuj proszę tej recepty a nóż pomoże . pozd. Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojejej żeby chciało pomóc:))) wszystko chyba przetestowałam i nic:))! chyba faktycznie trzeba zawołać; u mnie mogę, bo mam daleko do ludzi, gorzej jak coś z lasu się na mnie obrazi:)) Miły wierszyk:) Pozdrawiam Waldemarze:)) jaki dało to efekt powiadom mnie proszę-tylko stój blisko domu bo nigdy nie wiadomo kogo licho z lasu przyniesie. a tak poważnie-dzięki za odwiedziny. Waldemar
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 ładne ale jak dla mnie psychologiczna treść wiersza leży... jeśli można tak powiedzieć w ogóle. tzn. jakbym się głupio poczuł to może wcale bym szybko nie zasął, kwestia charakteru. jednym słowem relatywana ta recepta, acz śmieszna pozdrawiam ]immy
Judyt Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 ale fajne to darcie teraz trochę zimno na zewnątrz, ale uśmiech jest, pozdra. ciepła
Waldemar Talar Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popracuje nad nad tą psychologią wiersza-może to coś da. pozd. Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że choć uśmiech Judyto miłego dnia życzę -Waldemar
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 ale się uśmiaąłm, oj, dobrze zcasem wyskoczyć z czymś wesołym, hehehehe cmokam talarka
Baba_Izba Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 jakoś, nie mam odwagi, ale wiersz wprowadził mnie w pogodny nastrój, pewnie dzisiaj, nie, JUTRO- zasnę. Pozdrawiam mile - baba
Waldemar Talar Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie bardzo ten fakt Babo Izba-dzięki za wgląd
Rekomendowane odpowiedzi