Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czuję lęk na skórze coś się stanie, coś się stanie!!! zniewolony rozum okrada duszę z uczuć każdy ruch schematyczny nie mogę oddychać! puśćcie mnie, albo... dajcie mi wiarę grzęznę stopami w bagnistej drodze zamykam oczy w geście poddania całuję medalik- brzytwę w mojej przestrzeni beznadzieja autorytety śpią pod ławkami dewotki tłoczą się w kolejce do nieba- -"koniecznie pierwszą klasą!" a ja jeszcze spóźniłem się na autobus zimne ostrza świata atakują mnie z każdej strony serce ugodzone, powoli lodowacieje percepcja słabnie staję się powoli zwykłym, szarym... świętym
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawie opisany temat szczególnie interesująco brzmi "całuję medalik- brzytwę"
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Każdy może świętym być" :)) A tak poważnie, to interesujący, do czytania kilka razy Ja też zawsze się spóźniam na autobus... Pozdrawiam ciepło
Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziekuję za komentarze. ...Szkoda, że nie udzielili mi państwo żadnych rad na przyszłośc:P POzdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi