IN Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 jest kilka fragmentów, które już polubiłam całości jeszcze nie ogarniam ;) ale znając Autorkę, podejrzewam że zmieni jeszcze co nieco więc z ogarnianiem poczekam :)))
Judyt Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. IN :) ano zmienię a czy Autorkę mmm znając, ale ogarnij- prosze bardzo, dzięki za obecność pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Marusiu- masz rację dziękuję za myśl, obecność pozdr. ciepło
zak stanisława Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . a to ja jestem jedna niepowtarzalna i mówię inaczej nie wyjawię jak, żeby było po co myśleć(: dzięki za obecność ponowną, wzajemnie Kudytko to fakt, często mam problem i główkowanie zeby odkręcic twoje zakręcone podejście... tutaj podobnie, przekoro ciekawie formułujesz zdania...i nie da sie przelecieć twojego wiersza wzrokiem trzeba się wczytać... cmokES
Judyt Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to ja jestem jedna niepowtarzalna i mówię inaczej nie wyjawię jak, żeby było po co myśleć(: dzięki za obecność ponowną, wzajemnie Kudytko to fakt, często mam problem i główkowanie zeby odkręcic twoje zakręcone podejście... tutaj podobnie, przekoro ciekawie formułujesz zdania...i nie da sie przelecieć twojego wiersza wzrokiem trzeba się wczytać... cmokES mmm tak? to dzięki zatrzymaniu, zakręty są po to by je omijać(;mmm - a to niby takie oczywiste, za obecność P. Stasiu, pozdr. ciepło
zak stanisława Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 zakrętu nie ominiesz, musisz zakręcić
Judyt Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nie muszę- zawsze mogę (: dzięki za wskazówkę maleńką pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi