Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Słodki niepokój wypełnia ciało twarz mą rozświetla uśmiech łagodny wabią zapachem dzikiej rozkoszy ledwie otwarte drzwi pożądania barwne promienie koją nadzieją sczerniałej duszy osamotnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 mnie sie podoba Pani wiersz - pisanie jakie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 dziękuję Panu za zainteresowanie i cieszę się, że się podobało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Valdessa! moze i to naiwnosc lecz te chwile wznosza nas wyzej sa bardzo wazne....slicznie to ujelas (((: pozdr, M+A i zycze jak najwiecej takich chwil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Po przeczytaniu tylko jedno: naiwność , ześlij nam, panie! :) A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 a ja tu cały czas dostrzegam, wewnętrzne rozdarcie: jakby peelka uważała, ze nie można być szcześliwym jednocześnie zachowujac 'czystosc duszy', czy 'wierność ideałom' ... dla mnie to jest właśnie przesłąniem wiersza z jednej strony : "Słodki niepokój wypełnia ciało " a z drugiej: "sczerniałej duszy osamotnienie " czy to prawda nie wiem...ale mam nadzieje ze nie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz sporo racji, choć nie chodzi o 'wierność ideałom' a co do duszy... cóż... sprawa jest skomplikowana [sub]Tekst był edytowany przez Valdessa Kane dnia 23-05-2004 21:09.[/sub] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi