Judyt Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 urokliwe niepozbierane skomplikowane przejrzyste zauważane czasem zbyt banalne boją się zmianmasz swoje myśli czy oby na wyłączność jedno a: naprawdę jaki jesteś nie wie niktcoś napisać chciała ale nie umiała bo słabość to wiara im bardziej wzrok wytężam tym widzę mniej bo to dzieje się tu i teraz b: pewnie za daleko patrzeniepragnienia choć nie ugaszone to może się wydawać że woda ze szklanki to, to samo co ze studni- podglądane ciszaczytelnicy budują czy łamią też bardziej niż się spodziewamypuk tam puk tu stuk w łepek i tak w kółko chodzące mary z wybrzuszonymi paznokciami rozmówcą kropka z ołówkiem jak bardzo jesteśmy relacyjnigłupota potrafi być czasem mądrzejsza wybieram co chcębyć nieograniczonym zaskoczeniem wiatrem mrugnięciem czy przejściem przystanięciem i znowugłowa pulsuje kamień rzucony dziwnie jest się cały czas dziwić i nic na to nie poradzę kompletnie jest być niekompletnym niekomplenie kompletnymkolejność wyuczona z listy niesprawdzonej bo spisz przez życia ciszatwórca jest człowiekiem z błędami zapiejei ja i je a choć by czas nie stanie- odklejalnyoddech szept sam wyrzucany rozbudza się pomrukiwaniemmożna być jakby się nie istniałotrudzi się a nie zbada pod słońcem rozlicznych wybiegów młyn naglepudło ma to do siebie że się trzęsie albo rozpada przez kable i nic co ludzkie nie trafiawredota wchodzi w skórę jak kijanka sieroctwo nie jest przeciwwagą z powrotempraca nad sobą jest najtrudniejszą pracą ze wszystkichnieśmiały uśmiech niegasnący wśród zgiełku bez porównania bez końca słowa mogą być podporą albo kurzem jeśli tylko się by nimi kierować to nieżywa mucha daty coraz częściej zjada w sekunadach (ps. z powodu niedoborów snu proszę o usprawienie:))
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 wiersz w wierszu: cisza i znowu cisza rozbudza się pomrukiwaniem młyn nagle z powrotem bez końca daty coraz częściej zjada w sekundach i dużo porozrzucanych myśli... rzeczywiście jak puzzle :). co zabawne, z pewnego względu jest to dla mnie zabawne. kłaniam się nisko i pozdrawiam serdecznie.
Judyt Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj starszliwie spać mi się chce, zgadza się Sylwestrze ciekawe jakie to względy:), dzięki za obecność i ukłonik - a po co niski? mmm (hrrrrrrr...) pozdr. ciepło zarówno
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 ja też już hrrrrr ;) dobranoc.
Judyt Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak dobra to należy się cieszyć a teraz odlatuję:) jak przystało na macochę;) pozdr. nocnie nie mrocznie
Marusia aganiok Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 tytuł potwierdza zawartość wiersza - osobliwą:)) Lubię czasem poczytać coś fajnego:) pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o! dzięki Marusiu za obecność człowiek bez przerwy łapie zdziwienie chociaż misi nie było hi pozdr. ciepło:)
Gość Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 po pierwsze: "bo słabość to wiara im bardziej wzrok wytężam tym widzę mniej" po drugie: "chodzące mary z wybrzuszonymi paznokciami rozmówcą kropka z ołówkiem" po trzecie: "wybieram co chcę" po czwarte: "dziwnie jest się cały czas" po piąte: "twórca jest człowiekiem" po szóste: "bez porównania" po siódme: mam siłę by zabić po ósme: kapelusz w powietrzu rozbieram dziewiątym jest fosforyzujący uścisk w dziesiątkę trafiam w pośladek
Judyt Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wojtku: o! nowe myśli:)) fajowo tosz zrobił rozrachunek hi ps. a za co aż dziesięć? (nie bij) dzięki za obecność, pozdr. ciepło
zak stanisława Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 wredota wchodzi w skórę jak kijanka-- to nie kijanka wchodzi w skórę tylkop pijawka Judytko cmok po dziesiąte,
Judyt Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko jedno mm raczej ale wiadomo o co chodziło ? he dzięki za obecność P.Stasiu pozdr. ciepło
IN Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. usprawieniam, bo mam dokładnie to samo ;) a wiersz wciąga mnie coraz bardziej ale może by go podzielić ? myśli mi się zdyszały podczas czytania ;) :)
Judyt Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 INko: miałobyć usprawiedliwienie widocznie byłam głodna jak dopisywałam :) łojeju idź odpocznij,dzięki za czytelność i obecność, pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi