Mr._Żubr Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Piotrowi Łuszczowi krótko ostrzyżona schizofrenia w szerokich spodniach kroki na ulicy odmierzała plusami i minusami czarująco - powinien pan bardziej uważać
Judyt Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 wiersz oddaje charakter, mm tylko krew niewyraźna(; pozdr. ciepło
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Ale On , chyba specjalnie - nie przez nieuwagę. No i choroba też się pewnie przyczyniła, choć, kto tak wie - naprawdę? Pozdrowiam mile - baba
Mr._Żubr Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak oddaje charakter, to już chyba dobrze:) Dzięki, pozdrawiam.
Mr._Żubr Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chodzi o nieuwagę przy wypadaniu z okna. Wersji jest wiele. Koleś podobno regularnie ćmił zioło, do tego sam zapędził się w stany schizofreniczne. Poza tym przypomnij sobie tekst lekarza w najbardziej znanym kawałku z pierwszej płyty K44. Mówiąc krótko: powinien pan bardziej uważać. Mam nadzieję, że mimo Twoich wątpliwości wierszydło się spodobało:) Pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Tak, podoba mi się. Dziekuję, że wyjaśniłeś mi skąd tekst:" powinien pan bardziej uważać", bo nie wiedziałam. Pozdr.b. - baba
Mr._Żubr Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, nie ma za co. Skoro się podoba, to się cieszę:] Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, nie ma za co. Skoro się podoba, to się cieszę:] Pozdrawiam tosie ciesz podwójnie, bo mnie też na tak.
Mr._Żubr Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Cieszę się więc podwójnie:]
Rekomendowane odpowiedzi