Tomasz_Biela Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 . zza krat siatkówki wyglądam nie na miejscu leży poszatkowane ciało * zmęczony czekaniem wciąż wracam donikąd wznoszę się jak mury więzienne na flagach różowego słońca zacieki papilarnych bohomazów ubliżają . zanikając w bezpłodność
Judyt Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 co mi się nasunęło: uwolnić pozdr. ciepło
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 dlaczego poszatkowane? dlaczego wizytówka w tytule? nie będę się wymądrzała : nie rozumiem o co chodzi. A te dwie kropeczki zamierzone?! (chyba, tak - a co znaczą?) ciekawa jakniewiemco - baba Pozdrawiam!
Waldemar Talar Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 druga zwrotka najbardziej Tomaszu pozd. Waldemar
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 No i co Talarku, uchylisz rąbka tajemnicy? Ciekawska -baba
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rachel_Grass Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 wizytówka jak nie wiem. bardzo ładny jest i odkrywczy to wiersz, gratuluję.
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 zza krat siatkówki wyglądam => niektórzy uważają, że oczy są najbardziej wysuniętą na zewnątrz częścią mózgu, czyli najbardziej mnie, a dawniej uważano, że przez oko można zobaczyć duszę, czyli też najbardziej mnie :) nie na miejscu leży poszatkowane ciało => jeżeli widziane przez kratę, to przez nią "poszatkowane". itd. taki kawałek mojej interpretacji zgadzam się, że ciekawa wizytówka. pozdrawiam.
Fagot Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Nie rozgryzłem tego do końca niemniej już na tym etapie mogę powiedzieć, że przemawia a więc jest dobry. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 właściwie, to mogłaby być wizytówka współczesnego człowieka... śmierć zagląda dwa razy. pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś mi się zdaje że poniekąd masz racje, poniekąd dzięki za słowo
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te dwie kropeczki niezamierzone, tekst się tak wkleił odpowiedź już otrzymałaś poniżej co do Twoich pytań nakierowaną w bardzo bliskim powiązaniu z tematem dzięki za ciekawość i niezrozumienie.
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za pochlebną opinię
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozwalam...bo dobrze jest się dziwić w życiu dziękuję
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo cieszy takie spojrzenie, bo i proste i nadzwyczaj zinterpretowane. dzięki za kawałek słów
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że przemawia na jakimś tam etapie bo zwykle ma dzięki za słowo
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właściwie to też możliwe ale niech pozostanie wizytówką czytelnika
Baba_Izba Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te dwie kropeczki niezamierzone, tekst się tak wkleił odpowiedź już otrzymałaś poniżej co do Twoich pytań nakierowaną w bardzo bliskim powiązaniu z tematem dzięki za ciekawość i niezrozumienie. czytałam na bieżąco komentarze, kilka razy wiersz. Ciekawość moja została zaspokojona i zaowocowała wiedzą. Dziękuję, mile pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi