Kacper_M Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Smagany wiatrem wędrowiec Wieje, raz w lewo, raz w prawo Idzie ku upadkowi, ku śmierci – oto jego cel... Nazywa się człowiekiem, choć sam nie wie co to oznacza Nieświadomy celu swej wyprawy, idzie Nie wie ku czemu zdąża, lecz nadal idzie Dlaczego? Dlaczego nie ustanie w miejscu? Jest mu źle? Tak i nie... Wszystkiemu winna świadomość... lub jej brak On nie wie co straci, co zyska. Na jego ciele widać liczne bruzdy i zmarszczki Doświadczenie wieków Mimo to robi to samo wciąż Nie wierzący póki sam nie zobaczy, dotknie, czy poczuje Ludzie czasem tak nieobliczalni, a czasem tak łatwi do odgadnięcia Czy można kogokolwiek nazwać człowiekiem? Czy ktoś wie, kim właściwie jest? Dedykacja dla Cioci Joli... Myśle i przestać nie mogę
Bez przyszlosci Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 kim jestem że żyć chcę że szczęścia pragnę że miłości szukam że rozkoszy pożądam że ranię nieświadomie że bólu dokładam że zemsty szukam że nienawidzieć mogę człowiekiem jestem?
Kacper_M Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Tylko tym za kogo się uważasz...
Rekomendowane odpowiedzi