Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pozwól mi proszę wydłubać twe oczy tak bardzo pragnę twego cierpienia chcę widzieć jak wijesz się leżąc zhańbiony czuć radość gdy spojrzę w twe oczodoły pozwól mi proszę wyrwać twój język tak bardzo pragnę widzieć twój strach chcę widzieć jak klęcząc błagasz o śmierć czuć radość wiedząc że nic już nie powiesz pozwól mi proszę wbić nóż w twe serce tak bardzo pragnę zadać ci ból chcę widzieć jak ostrze przebija twe ciało czuć radość z widoku krwawiącej twej rany pozwól mi proszę rozerwać twe członki tak bardzo pragnę słyszeć twój jęk chcę widzieć jak cierpiąc tracisz swe zmysły czuć radość gdy sępy rozszarpią twe ścierwo
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pozwól że pragnienie twe ugaszę w tych słowach bo chocby odpadła komuś tam ręka czy noga choćby w rozumie - "niekształty" jakieś poczuł jedno co rzec warto - precz - precz z oczu jeju - jeju - wieję bo zabawiłem się w kaznodzieję serdeczne pozdrówko W_A_R
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "pozwól mi proszę rozerwać twe członki" Dobry początek powieści "Mężczyzna o wielu członkach" Pozdr.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam. Te powtórzenia nie są chyba Szczególnym Dobrem Narodu pozdrawiam
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie!! nie pozwolę !! lubię swoje oczy, swój język, serce, a swoje członki to już nawet bardzo lubię !! ;)) wiersz mi się podoba (chociaż w pierwszej zwrotce ost. wers nie za bardzo oczy-oczodoły -zbyt oczywiste) -wyróżnia się na tle pozostałych - chociaż pewnie na lekturę dla gimnazjum by się nie nadał ;)) pozdrawiam
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niekonsekwencja do kwadratu, tyle krwi, rozrywania i peel jeszcze się prosi? albo rżnie albo na kolana, proszę się zdecydować.
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. człowiek składa sie z wielu członków Mirosławie - ręce, nogi itd :)
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe nie martw sie Klaudiuszu - jesteś poza zasięgiem mojego gniewu ;)))
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I tylko tyle Ci wystarczy? Co do wiersza to jest dobry.
Rekomendowane odpowiedzi