drewniane palce Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 pokrywają twoje włosy moich tylko blade łakome wspomnienie wilgotność myśli wzmaga smak skórypod uszami w zgięciu kolan -nieważne jak się skończy ani jak się zaczęło bo jeszcze jednego smaku drogi przełykania mnie nie znasz
blady paznokieć Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 no matter how it ends, no matter how it starts ;p podoba mi sie bardzo pierwsza strofa, jest naprawdę swietna gratuluje
Emu Rouge Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 pokrywają twoje włosy moich tylko blade łakome wspomnienie wilgotność wzmaga pod uszami w zgięciu kolan nieważne jak to się skończy ani jak zaczęło bo jeszcze smaku i drogi przełykania mnie nie znasz cosmetics for free;p ja bym to tak. ogólnie: krótkie, jakby wyrwane skądś, troche za mało, żeby paść od szybkiego ciosu;) końcówka jedynie ratuje całość. pozdr aga
HAYQ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Podoba mi się jak jest i nic bym nie zmieniał. Myślnik jedynie bym wywalił, jest niepotrzebny. :) Świetne, pozdrawiam
trzecia kreska Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 ładne i subtelne a koniec okropnie piękny
drewniane palce Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. okropnie- racja.
drewniane palce Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 a ciekawam- czy ktoś tu się doszukał erotyku? bo jest jak cholera. pozdrawiam
trzecia kreska Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 oczywiście że się doszukał a skoro i tam okolice ucha to tym bardziej
drewniane palce Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są tam okolice znacznie bardziej niż ucho. jeśli się wie o co chodzi z włosami, ich brakiem, etc. a się wie przecież. jak się ma dobrą pamięć... a chyba się ma, hm?
Espena_Sway Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 witaj :) ja bym trochę amputowaŁa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w tych momentach trochę przekombinowanie, ale teraz mnie się podoba, na +. pozdrawiam Espena :)
Fagot Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Czegoś mi tu brakuje ale generalnie wrażenie pozytywne Pozdrawiam
trzecia kreska Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 ano ma się oczywiście bardzo dobrą
drewniane palce Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc radzisz sobie bez fetyszysty którego ciągle nie odzyskałeś. czyli, że nie ma się o co martwić. ;> vicious me.
trzecia kreska Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 radzę sobie choćby z butelką po winie ;| nie rozmawiam z tobą więcej "bo nie' vicious so much ;]
drewniane palce Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, czyli że się przeliczyłam. zapomniałam że są jeszcze butelki. no pfff, jak nie, to nie no. przecież już się do tego przyzwyczaiłam ;] w końcu podobno jestem jak mocne espresso z ironii i sarkazmu. a to do czegoś zobowiązuje chyba. ;]
Nata_Kruk Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Ta wilgotność myśli, to chyba nie tylko za uszami i w zgięciach kolan... Wspinanie po ścianach - niezły pomysł. Pozdrawiam... :)
drewniane palce Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no niezły, nawet jeśli nie mój własny ;]. dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi