Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Komentarze na forum poezja.org

BoboFrut

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie, czy na forum poezja.org w ogóle można pewne dzieła poddawać ocenie? Czy komentarz zawsze musi być zgodny z ogólnie przyjętą tu tendencją?
Pozdrawiam. B.

//www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=71585#dol

//www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=70837

Czy jedyna obrona ma polegać na obrażaniu uczestników forum?
Czy możliwy jest inny punkt widzenia?

Wie Pani, moja papuga ma różne misje. Czasem siada na monitorze i próbuje go „rozhuśtać”, a kiedy monitor pozostaje niewzruszony papuga robi mnóstwo hałasu. Jednak i to nie przynosi efektów. Widać analogię, czy mam swoje racje wyłożyć jak krowie na rowie? Pozdrowienia, świat się zmienia - jak mi kiedyś powiedział pewien mądry żul w autobusie.

EDIT:

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Proszę wskazać, w którym miejscu moi 'obrońcy' obrazili Panią i odpowiedzieć na pytanie, czy nazwanie kogoś 'piranią' to w Pani świecie szczyt grzeczności?

Pan.
proszę tylko nie mylić nowoczesności ze współczesnością, a jeśli Pani nie wie dlaczego, proszę poszukać w Wikipedii;)może coś się znajdzie
ach, Rybak to też Pan, co nie zmienia faktu, że Pani
Pani jednak jest w błędzie. Przejdźmy do dyskusji bardziej merytorycznej;)

Ja zadałem KONKRETNE pytanie. Odpowiedzi brak.
Nie będę sędzią we własnej sprawie, więc Pani pytanie raczej nie do mnie,
zaś moje przeciwnie - wyłącznie do Pani. Żegnam czule.
Jednak w końcu coś rozumiemy?:) Dlaczego więc Pani zajmuje wątek od paru komentarzy?:)
Niestety jest pani w błędzie (poważnym)- Pan.

a doświadczenie z pedagogami uczy, że strasznie się denerwują jak ta rzekoma młodzież jest od nich inteligentniejsza - i zachowują się w sposób absurdalny i żałosny - czego dobitnym przykładem jest ten wątek... widać to nie wiek ani fakultety świadczą o wartości człowieka - której - jeśli brakuje, nie zastąpi atak na tych lepszych od siebie - chociaż z pewnością znajdzie pan wielu sobie podobnych - którzy pana poprą w tej walce i wzajemnie będziecie się klepać po plecach - czysta matematyka - tych żałosnych i nijakich jest znacznie więcej niż wybitnych (albo przynajmniej dobrych) - bez problemu mogą sobie stworzyć ułude, że to większość ma racje

a doświadczenie z pedagogami uczy, że strasznie się denerwują jak ta rzekoma młodzież jest od nich inteligentniejsza - i zachowują się w sposób absurdalny i żałosny - czego dobitnym przykładem jest ten wątek... widać to nie wiek ani fakultety świadczą o wartości człowieka - której - jeśli brakuje, nie zastąpi atak na tych lepszych od siebie - chociaż z pewnością znajdzie pan wielu sobie podobnych - którzy pana poprą w tej walce i wzajemnie będziecie się klepać po plecach - czysta matematyka - tych żałosnych i nijakich jest znacznie więcej niż wybitnych (albo przynajmniej dobrych) - bez problemu mogą sobie stworzyć ułude, że to większość ma racje
Nie ma żadnej walki. Zadaję proste pytanie. Niestety nie wiem czego niby dowodzi watek, skoro wzbudza tak nerwowe reakcje. Czuję się jednak w mniejszości, dlatego nie do końca rozumiem pani/pana wypowiedz.

- Zastanawiam sie, czy na forum poezja.org w ogóle można pewne dzieła poddawać ocenie?

Można.

-Czy komentarz zawsze musi być zgodny z ogólnie przyjętą tu tendencją?

Nie.

-Czy jedyna obrona ma polegać na obrażaniu uczestników forum?

Nie.

-Czy możliwy jest inny punkt widzenia?

Naturalnie.