Maggie Grape Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Puste są myśli, bo ostatnią fotografię z szuflady wspomnień zamknięto na głucho wiecznym piórem śmiertelności. Szukając pełni życia, czucia, wyobrażeń, po raz kolejny nie udaje się odnaleźć nic poza dnem szklanki. Oszukiwanie niepamięci pamięcią (a czasami na odwrót) w celu wyprowadzenia w pole logicznego myślenia, działa jak placebo. Cisza boli, i to czysto fizycznie. Szum uwiera wszystkie zmysły. Tylko wygrzebany z zakamarków mózgu, obmyty niedopitym kieliszkiem szampana, odkurzony mankietem białej koszuli i wypolerowany przeszłością świetlanej przyszłości- - ten uśmiech, łagodzi obyczaje.
Rachel_Grass Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 żadnych odkrywczych metafor czy słów, wszystko jakby ze słownika najczęściej używanych w poezji zwrotów. nic dla mnie, pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Dalekie wybrzeża ciszy zaczynają się tuż za progiem -rzuce se taki wers, mm smutno i bezprogowo, słabiutko rzecz ludzka pozdr. ciepło
Maggie Grape Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Póki co, takowego słownika nie posiadam. Konwencjonalizm? Zawsze wiedziałam, że poprawianie tego, co się poprawić nie da, to nie jest robota dla mnie. Dziękuję za odwiedziny:).
Maggie Grape Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Pozdrawiam:).
zak stanisława Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MAggi, początki zawsze są trudne, nie martw sie będzie lepiej następnym razem cmokeS
Atena Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 a mnie się podoba. trochę banalny tytuł (jakoś tak się przyjęło, że anioły to od razu banalnie, cóż) i za bardzo zbite dlatego fajnie by było popracować nad konstrukcją. nie zniechęcać się i pisać, pisać, pisać. ja chętnie poczytam jeszcze. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi