Marusia aganiok Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 trawa na wiosnę wycięta w irokeza na krzyk mody narzekajmy wszyscy był wielki spokój gdy się ogarniało od końca do końca całą łąkę teraz tylko dzielić na kawałki wpuścić kota i myszy niech wydeptują nowe ścieżki
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 najgorsze są końcówki 1 i 2 zwrotki, takie bez niespodzianki ja bym skrócił, żeby lepiej wyglądała ta dobra pointa całości pzdr. b
Marusia aganiok Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za wskazówki - ruszyłam z miejsca, ale jeszcze pomyślę:) pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemu okulary? :) Dziękuję za przeczytanie:)) Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 czytałam, kota mam, mogę użyczyć, albo podrepczemy razem z myszkami. B. lubię wiosną łąki! Zielone heej - od baby
allena Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 kiedyś ciosali kołki na głowie, a tu wpuszczono myszy i kota(?) Otórz to! :) a.
teresa943 Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 i tak z kotem myszki na spacer? ciekawe... pozdrawiam:)
Baba_Izba Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 bo: "nie chodzi o to by złapać ...." - myszkę, ale pogonić ją, niech wydeptuje! a może cos w tym rodzaju ?: był wielki spokój gdy się ogarniało od końca do końca całą łąkę...........................................dodać: w mleczach teraz tylko dzielić na kawałki wpuścić kota i myszy niech wydeptują nowe ścieżki......................................nowe przyjazne ścieżki no i co Marusiu, jak Ci nie leży, to wywal moje! Całuchy - baba
zak stanisława Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 na wiosnę trawa wycięta w irokeza ten krzyk mody doskwiera większości * a jakby zrobić na domysły????? Marusiu, wszyscy chyba nie.... ja jestem postępowo wycienta ;P fajny wiersz cmok
Marusia aganiok Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To je to samo, ino inacyj zapisane, ale dziękuję i też żem wycienta!!! Pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jejku Babo już nie dodaje, bom sporo wytła za radą Pana psora:)) Dziękuję,że byłaś chwilkę u mnie:))) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba myślimy o tym samym:) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję teresko - miło że wpadłaś:)) Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 pierwsza strofa- najlepsza, reszta w granicach ok---może być. druga chyba najgorsza, w trzeciej bym usunęła "i".
Marusia aganiok Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i pozdrawiam:))))))
Rekomendowane odpowiedzi