trzecia kreska Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 wysypałeś się po spętaniu na asfalty graniczne a odbiłeś już kulkami na wysokość gdzie ci czarne liryczne spojrzenie z oka wyrosło dla sakralnej zadumy refleksu obłędnego tłumu w każdej jednej odbitej na wysokość ludzi tylko dobrej woli znowu zasłaniasz się piórkiem koncertem zespołu z metalowym piórkiem a zagłuszasz echem komunikantu od ścian żołądka białego kręgu nie do strawienia i szklanej kulki nie do połknięcia ostry jak przejściowe ostrze tak samotnie jak one się błyszczy przechodząc do kolejnych oczodołów negocjując ze szklanym spojrzeniem pustej widowni aby samo odpadło i klaskało odbiciem od granicznych dróg na dnie zachowań
Rachel_Grass Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 dla mnie zdecydowanie przegadane, ale to tylko moje skromne zdanie :) chyba wrócę jeszcze i coś tam pomarudzę, ale dzisiaj leń mi na karku siedzi.
IN Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 poległam pod natłokiem myśli oj, chyba głowa już nie ta... ;)
Judyt Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 zdaje się że jest to bardzo głęboki wiersz Autora nasycony rozgoryczeniem, rozdrażnieniem, poruszeniem, niemocą, szukaniem dużo tych kwestii zostało poruszonych delikatnie, także duchowych,racjonalnych tak się widziało powyższe,jednak można coś wydobyć\ciepło pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi