piotr patt Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 … ciesz się po prostu się ciesz można by wiele i bez końca śniegu i tak jak na lekarstwo to dobry początek na odchodzenie od zmysłów albo zwyczajnie nie mieć wyjścia niczym syndrom smutnego nazarejczyka który rozpadał się na kawałki i we wszystkich językach czyli takie tam i z powrotem ulicą dworcową lub czytanie światła z wygniecionych dłoni kurew ostatnio dużo ich zmarło mówią o spełnieniu proroctw ale to nie moja ławka każdy ma swoje tarapaty i coraz mniej dni wolnych od śmierci co z tego że mam trzydzieści dwa lata zapisane na skórze i mrowienie i tak zasypiam z widokiem zza okna wystarczy że znowu
Magnetowit_R. Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 nic nie bede szukał, jestem pod wrazeniem, wiersz przekazuje mocje do mnie trafia jak najbardziej. pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 a ja kompletnie idei wiersza nie pojmuję, jest rozwleczony w zbyt wielu słowach na mój gust. nie trafił do mnie.
zak stanisława Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 niezłe przerzutnie, sprawiają że wiersz jest dynamiczny mimo rozciągłości, ale dzięki nim mamy wyrazny obraz Pla pozdry Piotrrzepat
Waldemar Talar Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zakończenie mi najbardziej. pozdrawiam Waldemar
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 wyjście z progu, fajowy pozdr. ciepło :)
Nata_Kruk Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Piotrze, nie bardzo wiem, jak zrozumieć tytuł... ale nic to. O spostrzeżeniach zapisanych w wierszu, rzeczywiście można by wiele i bez końca, problem w tym, bo zrobić to umiejętnie... Tobie, moim zdaniem, udało się. Niedopowiedzenie kończące wiersz, pominęłabym. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi