Marusia aganiok Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 rozleciał się mój posiłek na dwie strony przyszło mi płakać na płocie z głodu i niemocy skąd mi wiedzieć gdzie podział się koci spryt
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 mój też diabli wzięli. siedzę teraz na skraju płaczu i czekam. co będzie dalej... o, kocia mordka! rozumiem kota! mi tam się podoba. pozdrawiam.
allena Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 biedny kotek; chociaż ktoś się "zlitował" i napisał:) a.
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale wróbelki szczęśliwe między wierszami ;).
Judyt Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 ładny wiersz aż czuć płot ;) pozdr. ciepło
Marusia aganiok Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i szkoda posiłku; kot pewnie sobie poradzi:))) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda? wziął i zauważył, że wróble są też szybkie:) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale wróbelki szczęśliwe między wierszami ;). Na pewno!!:)))
Marusia aganiok Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie; a płot? Pewnie do zapamiętania:)))) Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie; a płot? Pewnie do zapamiętania:)))) Pozdrawiam. na płot przecież był tylko kot :) pozdr. ponownie
Nata_Kruk Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Prawie widzę minkę tego rozżalonego kociaka. Choć mowa o żalu, odebrałam zapisane słowa z uśmiechem. Pozdrawiam... :)
Rachel_Grass Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 może nie rewolucja, ale wiersz ładny.
Marusia aganiok Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie i słówka miłe dla mne:))) Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojejku wieem, że nie r. ale kocham zwierzaczki i lubię czasem o nich naskrobać:)) Dziękuję za komentarz:)) Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojejku wieem, że nie r. ale kocham zwierzaczki i lubię czasem o nich naskrobać:)) Dziękuję za komentarz:)) Pozdrawiam. a moja kotka z małym zniiknęła, chyba poszła mnie szukać, gdy byłam na tygodniowym wyjezdzie. biedne kociątka, twoj wierszyk przypomniał mi o nich cmok
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Przykre Stanisławo z tą kotką; one tak mają. Dziękuję i pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moło mi bratnia duszo!!Dziękuję za słówko:)) Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Dziękuję:) Przy druku wyciepię:))) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi