euphoria cyk Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 poniosły mnie dłonie bez ramion przez kręte, zbyt ciasne ulice do końca, tą ścieżką przed bramą mówiąc, że to moje życie w milczeniu łykałam ideę o prostym, tak łatwym istnieniu mówili, że już nic nie zmienię zbyt mało jest pasji w tworzeniu zasłabłam i teraz to widzę że mogłam obudzić się w porę mój Boże tak bardzo się wstydzę mój Boże, daj mi inna rolę
euphoria cyk Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 dziekuję bardzo, miło jest coś takiego usłyszeć:) z pozdrowieniami euphoria cyk
euphoria cyk Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 dziekuje:) zaczynam Cie lubic;) z pozdrowieniami euphoria cyk:)
Baba_Izba Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 babie się spodobało, będę zaglądać! raz pod wozem - raz na wozie - baba - heeeej!
euphoria cyk Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 dzieki baba:) i oczywiscie z pozdrowieniami euphoria cyk
Rekomendowane odpowiedzi