Magnetowit_R. Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 skóra rozstąpiona ciężarem twoich piersi kwintesencją mi była jedynie autentycznej kobiecości blizna wkomponowana w blask podbrzusza przypominała owoc dałaś, mą miłość jedyną wolną od pożądania nienawiść w twoich oczach pogardą uświadomiłaś dobry człowiek nie oczekuje nagrody za miłość ja nim jestem dziś pożerasz sie sama ja owoc zabieram z uśmiechem idę dalej
ava mirabell Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba nie za daleko ten peel idzie, po tym wszyskim, jako człek ponoć dobry? temat życiowy, nie rewolta, ale spojrzenie przewrotne, takie z chytrym uśmieszkiem, odczytelniczo na nie - zbyt ;p czekaj krytyków;) pzdr; ava
a._mrozinski Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Trochę przerażający ten opis, ale czai się piękno. Arek
a._mrozinski Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Trochę przerażający ten opis, ale czai się piękno. Arek
ovoc ziemii Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 jest coś w Twoich wierszach, co sprawia, że zapadają w pamięci.
Rekomendowane odpowiedzi