ewa olczyk Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Na koniec spojrzałam na nie I zaśmiałam się Rano już wszyscy wiedzieli Wielka rozpacz ogarnęła świat Apokalipsa! Nadszedł dzień mroku i smutku A mogłeś po prostu być…
Ania_Gwiazdeczka Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Wymowne, nie powiem:) Czyżby autorka uczęszczała do szkoły magii??? :P Tak, czy inaczej mnie się podoba - raczej... Po pierwsze - (akurat to - mnie jest obojętne, ale) z tego, co się orientuję, dzisiaj w sensie, że wczoraj i jutro też - w wierszu każdy wers - raczej z małej, niż z dużej litery... Tak przynajmniej coś na forum kiedyś czytałam:P Po drugie - może by tak ten drugi wers: śmiech rozdarł moje gardło? Albo coś, co nie byłoby ujęciem, że spojrzałaś i się zaśmiałaś? , taka jest moja propozycja... Jest to oczywiście tylko moje zdanie, przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki, tudzież skonsultuj się może lepiej z kimś z forum, bo jestem nowa i może się zdarzyć, że moje porady by Twój wiersz "ubanalniły"... A może w ogóle tak:mój wzrok powędrował tam śmiech rozdarł moje gardło rozpacz ogarnęła świat Apokalipsa! po nocy nie nadszedł dzień mgliście nieznany horyzont A mogłeś po prostu być… Nie wiem, co z tą apokalipsą zrobić... Pozdrawiam Gwiazdeczka
Rachel_Grass Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 mnie się to kompletnie nie podoba i uważam, że co by nie zrobić, będzie tak samo bez wyrazu (przepraszam :)). i pozdrawiam.
ewa olczyk Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 W porządku :) Najważniejsze, że dla mnie ten tekst ma ogromne znaczenie. Również pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi