Bez przyszlosci Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 miałam w sobie radość zabiłeś ją miałam marzenia przegnałeś je miałam ambicje oddałam ci wszystkie miałam miłość do świata do ludzi do ciebie zdeptałeś ją i nie mam już nic co może sprawić że jeszcze kiedyś znowu zapragnę żyć
kaja-maja28 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wystarczy rozwinąć skrzydełka;) Pozdrawiam milutko
Quercus Rubra Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nie masz teraz nic... Ale co będzie jutro? Sztuką jest zapominanie i życie dalej traktując przeszłość jako zamknięty rozdział. Przygodę(?).
cały twój Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pan jest chory, proszę pana, zimny i chory psychopata. pozwalam sobie jednak mimo wszystko wyrazić nadzieję że jest pan jeszcze w stanie powrócić do zdrowia.
Bez przyszlosci Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Caly twój - nie zgadzam się z Tobą, to piękne co napisał Grzegorz Grzegorz, dziękuję ci za wszystkie Twoje komentarze.
cały twój Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż nic tu po mnie, skoro pani odpowiada takie traktowanie ...
Rekomendowane odpowiedzi