Shalafi Kacper Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Szukasz sobie miejsca Nie możesz go znaleźć Miejsca gdzie smutek Nie znajdzie Cię wcale Błądzisz szukając, błędy popełniasz Po prostu szukasz nie tam gdzie trzeba Myślisz: „To miejsce piękne być musi Tak, aby oczy moje skusić Miejsce to oazą dla mnie będzie Ukojeniem w moim obłędzie Otaczać będzie mnie przyroda Leśne duchy będą krążyć dookoła Elfy będą się czaić za drzewami Pytając samych siebie: Co on robi między nami?” Wtedy być może zdasz sobie sprawę Że to nie tutaj znajdziesz swoją „oazę” I podejdzie do Ciebie elf mądry i stary I udzieli Ci pewnej pradawnej porady „Nie szukaj miejsca, nie to jest ważne Twoim celem jest człowiek, ktoś ze snów Twoich Tylko bądź czujny, miej oczy otwarte Twoje szczęście jest tego warte” Bo Miejsce będzie tam, gdzie Serce Twoje Zawsze przy tej Jednej Jedynej Osobie Dla Wszystkich Szukających, Kacper
Bez przyszlosci Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mądre... szukałam, znalazłam za późno.
Rekomendowane odpowiedzi