Julia Szulik Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 W jaki sposób moge otrzymać dostęp do interpretacji zamieszczonych na stronie poezja.org?? Próbowalam się zarejstrować, ale wydaje się to być niemożliwe. Bylabym wdzięczna, jeśli ktoś przeslalby mi pelną treść tej interpretacji na adres e-mailowy [email protected]. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Agnes Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 przecież jest pani zarejestrowana jako Julia Szulik. O jaką interpretację dokładnie pani chodzi? może po prostu takowej tu nie ma, bo nie wszystkie utwory takowe interpretacje na tym forum posiadają. pozdr. a
Julia Szulik Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mimo, że jestem zalogowana, przy próbie wyświetlenia interpretacji nie mam do niej dostępu. Chodzi mi o wiersz K.K Baczyńskiego "***[Gdy broń dymiącą z dloni wyjmę]" Dziękuję
Agnes Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 u mnie występuje ten sam problem. niestety, musi pani szukać gdzie indziej. to pewnie jakiś błąd strony.
ula Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 o, również mam z tym kłopot;/ zalecają wpisywać adres "www.poezja.org" zamiast "h t t p://www.poezja.org" ale przecież to nie jest w praktyce możliwe..
Julia Szulik Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ech, no cóż... Będę musiala poradzić sobie sama...
Rekomendowane odpowiedzi