Shalafi Kacper Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Nie wiem jak to się stało Ale Moje Serce zranione zostało Nie pytajcie, jak, dlaczego Nawet Ja sam nie wiem tego Znalazłem się na pewnej drodze Myślałem, że się na niej odrodzę Znajdę to, czego tak długo szukałem Mimo, że trochę się tego bałem Potrzebowałem bardzo przewodnika Kogoś, kto bez powodu nie znika Ale nikogo takiego tam nie spotkałem Chyba zły szlak sobie wybrałem Wiele o tej podróży nie wiedziałem Więc, w pewnej świątyni się zatrzymałem Oto, co tam usłyszałem: „Wielu tu takich przychodzi Większość bardzo się zawodzi Nie wiem, czego tu szukacie Lepiej odejdź już bracie” W momencie, gdy już od drzwi odszedłem Pewną tabliczkę przy wejściu spostrzegłem: „W Świątyni Miłości szukacie schronienia By, choć na chwilę uwolnić się od cierpienia Chcecie dowiedzieć się jak spełniać marzenia Jak urzeczywistniać swoje pragnienia Tutaj się tego nie dowiecie, Tylko smutek i strach odnajdziecie” Nie mogłem uwierzyć w to, co przeczytałem Jeszcze się długo temu miejscu przyglądałem I wtedy zdałem sobie sprawę Że o świecie nie wiem nic Naprawdę
Echnaton Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 dwa pierwsze wersy przeczytałam dostałam ataku i wyszłam
Niemy Krzyk Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Odnoszę wrażenie, że wszystko jest układane tylko do rymu. Ale to tylko moje wrażenie.
adolf Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 ..trzeba jeszcze popracowac... bo to nie jest zbyt dobre..ale jezeli jest wola i chęc to na pewno sie uda.. pozdr.
kaja-maja28 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 ciekawy wiersz,jak by ktoś chciał wstąpić do zakonu,tak to sobie odebrałam,ale mogę się mylić Pozdrawiam milutko
Shalafi Kacper Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Do zakonu? Nie pomyślałem o tym...Raczej nie chce wstąpić do zakonu. Wejście do Świątyni Miłości w tym wypadku oznaczało coś zupełnie innego
Shalafi Kacper Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 W każdym razie ciekawa interpretacja kaja-maja28:-)
Rekomendowane odpowiedzi