ewan_mcteagle Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Było coś, jak mocna kawa w tych rozstaniach, powrotach, pociągach tu i stamtąd. Pięć lat co dzień, co noc, coraz bardziej dzika ziemia, ciche słowa, które sam wybrałem. Tylko myśli wciąż ciekawe czy podobałyby się nam te same kobiety? Ulice miękkie po śnieżycy, obce po roztopach tak, że mysz po nich nie przemknie. Nigdy filmy wspólne do pierwszej reklamy. Pierwsze 10 minut; mniejsza głębia ostrości i wiem, że nastrój przepadnie. Gdy odchodzi stary magnetowid, telewizor oraz podłoga w moim pokoju wyszczerbiona dla myśli. To były czasy lodów bambino i oranżady za drobne z twojej kieszeni.
wypłosz pospolity Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 generalnie mnie pasuje poza drobnostkami. można by wyrzucić to: 'Tylko myśli wciąż ciekawe' i w 2 strofie dość nieporadne zdanie: 'Gdy odchodzi stary magnetowid, telewizor oraz podłoga w moim pokoju wyszczerbiona dla myśli.' ale sam zdecyduj, ja sie nie znam ;) pozdr w.p.
Espena_Sway Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MiŁoszu, tyle ode mnie. jest klimat, choć można trochę odchudzić pozdrawiam Karolina :)
ewan_mcteagle Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dziękuję Espeno:)
Rekomendowane odpowiedzi