piotr patt Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 … nieważne co widać ważne by widzieć nigdy niewiadomo jak z tą prawdą jest mówią o pielęgnacji zalet albo braku śmiałości a już się wydawało że zatrzymuje w garści cięte słowa i początek lata wróżą chujową przyszłość z odrobiną żalu najważniejsza jest sztuka udawania tak by nie dostać po mordzie dobrze że to jeszcze nie koniec świata skoszona trawa kręci w nosie widać nie stać jej na więcej jakby z poczucia winy pierwsze wiercenie dziury w ostatniej desce i kłuje światłem podobno to nic takiego patrzeć przez zielone oczy kostki i palce
HAYQ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 najlepszy fragment (poza kursywą) z tego wiersza:najważniejsza jest sztuka udawania tak by nie dostać po mordzie Są też inne fragmenty niezłe, choćby o wierceniu w desce. Trochę się nie zgadzam, bo tej deski już dawno nie ma, nawet wióry rozdrapane ;)) Pozdrawiam.
Emu Rouge Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 nie wiadomo - wg mnie pisze się oddzielnie co do wiersza-intrygujący, ale za dużo nie udalo mi się z niego wyczytać:/ ale może to niedzielne rozleniwienie ( intelektualne też );)) pzdr Aga
Rekomendowane odpowiedzi