Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ta sama trasa te same bilbordy gazety codziennie świerze cudowna tabletka miłości trzy sąsiednie ulice- życie dewotek z dekoltami do pępka Kinder Niespodzianka- polowanie na pedofila mistycznie politycy z tęczowymi krawatami- mafia znów na wolności szyby w autobusach ze śladami po przyklejonych nosach a staruszki stoją ... a ten kamień taki sam siedząc na nim dorosłeś przyklejony do niego przeżyłeś pierwszą miłość mając go w kieszeni piłeś pierwsze piwo przysiegasz że zawsze będziesz go nosił na szyji wreszcie pod nim skonasz
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Napisałam kiedyś wiersz w podobnym klimacie.Ten podoba mi sie choć do kilku szczegułów można mieć zastrzeżenia.W ogólnym zarysie wg mnie jest dobrym pomysłem.:)
Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za komentarz.
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziwny wiersz (ale wszystko co dziwne i inne jest piękne :) tylko, że nie wszystko do końca rozumiem może za którymś podejściem przesłanie sie rozjaśni środkowe 2 wersy - świetne i końcowe też pozdrawiam
Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Droga Arahjo!! Wiersz w pierwszej fazie pisany był metodą pierwszych skojarzeń, w drugiej części zawarte jest przesłanie. NIe bedę narzucał jednak ciągu interpretacjii. Dziękuję za komentarz. Pozdrowienia
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mi podoba sie tym bardziej im częściej do niego wracam.Widzę ten wiersz.
Noe-Gd Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Wiersze nic nie wnoszące, og. kicha ,a świeRZe to pewnie we Włocławku są zawsze owoce...
Rekomendowane odpowiedzi