trzecia kreska Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 tyle razy się z liny spuszczałeś że się dziecko obraziło i odgryzlo palce że się będzie na twój wiodok przewracać albo toczyć po swojej matce chyba taki głody i bez sił skok niepełny choć wysoki nie spadły buty czy masz w zębach sznurówki -tato to złodzieje muchy czemu matkę okłamujesz nie daruje ci jej skoku ty się tocz jak my chodzimy wzdłuż naszego kroku i pamiętaj pilnuj jego lewego skrzydła kiedy sąsiad z góry jedną lewą nogą kroczy wyssaj linę co zawisła niech i teraz wytrzyma i zasysa bo się nam nad nami moczy stoczysz tak się rozpędzisz jego muchom ze wzgórza stada muchojadów mokrych już kolejna kałuża i my z matką pozbieramy co sciekało po słupie zaproś klatkę się spotkamy w wannie sąsiada przy zupie który krzyż na wzgórzy stoi z lewym tylko ramieniem we wsi całej belką w oku w kroku mokrym kamieniem
drewniane palce Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 po pierwsze- kilka literówek jest. po drugie- no nie wiem, serio nie wiem czemu się upierasz przy rymach. i rytmie, którego nie utrzymujesz przez wszystkie strofy. jakbyś zaczynał pisać od jednego wersu i dalej leciał już łańcuchem skojarzeń przystających do poprzednich końcówek. po co? simple question. po trzecie- zdecydowanie wstrzeliłeś się w cholerny moment z tym tematem. tematem jak tematem- głównie ten tytuł i początek. cholerna kobieca intuicja chyba. po czwarte- ... ? nie, chyba nie ma nic czwartego. generalnie- zaskocz mnie. jeśli potrafisz. to wtedy się będę wypowiadać nt głębsze i bardziej wewnętrzne. and for now pozdrawiam.
blady paznokieć Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 jest kilka momentow, ale denerwuje mnie ten dysonansowy rytm. ogolnie podpisuje sie pod komentarzem wyzej. oprocz tego proponowalabym wypracowanie takiego swojego, ale na serio, stylu.
Pancolek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się.
drewniane palce Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 ściślej dla mnie jesteś bardziej w 'niciach ariadny' -nie pamiętam jak to szło dalej- i 'słodko-gorzkich chwilach'. tam jest coś z ciebie i to właśnie działa na plus. ale to tak, gwoli ścisłości. pozdrawiam dwa.
trzecia kreska Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 z tego tu przesanie dumny nie jestem. niby to i przemyślane ale zbyt zakręcone tj. albo być krótszy powinien albo jeszcze dłuższy. i to co pisze ost to rzeczywiście raczej wstęp do psycho-rapu niż no, coś innego, stąd i zawsze rymy i rytm niedorobiony. pzdr, kr
Rekomendowane odpowiedzi