Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Otoczeni własnym kokonem iluzji żyjący w ciasnym naiwnym złudzeniu karmiący się wizją urojonych potraw żywimy fałszywie pojęte uczucie tworzymy sobie wciąż nowe obrazy wyświetlając je stale na pustej ścianie życia kłamiemy samym sobie wmawiamy że jest nieprawdziwe ścigamy wciąż nieuchwytne łapiemy nieistniejące pragniemy by fikcja się stała więc zaczynamy w nią wierzyć tak budzi się TO czego nie ma
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo nieczytelny, zagmatwany.. przeczytałam kilka razy i nadal do mnie nie trafia.. hmm.. a do tytułu nawiązuje to "TO" na końcu? jakoś nie widzę związku.. pozdrawiam Emilka
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe tak to "TO" do tytułu nawiązuje. Chodziło mi o to, że często to, co nazywamy miłością jest zwykłą iluzją, że czasem tak bardzo pradniemy jej zaznać, że ją zobie wmawiamy :)
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ładnie napisałaś o tym urzeczywistnieniu iluzji. Pozdrawiam
Ryszard Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 czy TO wogole istnieje? - glos zza swiatow
Rekomendowane odpowiedzi