Antoni Abcellak Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 wzburzona wiatrem woda wygrywa morski hejnał zagłuszając beznadzieję samotności coraz bliższej trzymam liny i siedzę cicho jak spadające na mnie słone, zimne krople nie mające nic do powiedzenia jak pantofelek w drobinie wody tak ja nie wiem jeszcze czy morze straszniejsze czy życie od morza daleko malować pędzlem mogę białą pianę przykrywających mnie fal i jak anioły Posejdona mieć wtedy moc sprawczą ale gdy kolorowe fale białe pozostać będą wolały los mój na dnie spocznie nieodnaleziony przez wieki ciemnością utulony pozostanę
kaja-maja28 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 smutny i ładny wiersz,może ,że też mi bliski. Wolę jak morze jest spokojne i nie uderza o skały swją wzburzoną falą, wtedy traci sie orjętację, nie wiedządz jaki obrać kurs. Serdeczności życze i spokojnego morza
Antoni Abcellak Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 tylko jak morze spokojne to jak dla mnie trochę nudno, wolę jak coś "się dzieje", dzięki i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi