kaja-maja28 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dałabym Ci dała ale nie na sianie-(nie świerze) poczekaj kochany aż wiosna nastanie. Dałabym Ci dała w zielonej koniczyńce, ale jeszcze chłodno, poczekaj kochany aż lato nastanie. Dałabym Ci dała na gorącym piasku, ale za gorąco słońce spłoszy nas, poczekaj aż spadną liście-(na jesień). Dałabym Ci dała na tym wrzosowisku ale wiatry wieją to już jesień poczekaj do zimy. Dałabym Ci dała sam rozumiesz nie na śniegu, mrozy mnie nie ogrzeją, ale Ty jak mnie kochasz to poczekasz jeszcze półroczku, wtedy na pachnącym sianku oddam Ci się. ________ Z naszego kochania nic nie będzie, bo kto to słyszał,żeby półtora roku czekać.
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Na szczęście wspaniałe forum nasze na kolejną błyskotkę kai-mai nie musi tyle czekać.Dajesz, kaja, dajesz, chciałoby się krzyknąć.
Echnaton Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 durne, już wiejskie przyśpiewki o takiej samej treści są lepsze, bo się przynajmniej rymują i da się je odśpiewać. pozdrawiam faraon Echna-ton
lembo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 kwestia nastroju, proponuje zrzucić na moment szatę śmiertelnej powagi i podejść do wiersza troche bardziej na luzie, wtedy wydaje się całkiem zabawny mimo w dalszym ciągu widocznych mankamentów formy.
ava mirabell Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo niedojrzale, prymitywnie, czytuję Cię Kaju i z peelką jest tak; albo nieporawnie przegania motyle na róż rabatach, albo gniecie siano, a stawiałam niedawno na czas i chwilę erupcji potencjału, pozdrawiam zw - sze ; rozczarowana ;( a.m.
kaja-maja28 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 nie wiem co tu jest nie zrozumiałego,pelka ociąga się z oddaniem,czy to złe?
ava mirabell Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kura sobie zakłada:' jeszcze jedno okrążenie po podwórku i dam kogutowi - - co bym nie wyszła na łatwą ' pozdrawiam ciepło Kaju ;) zw - sze :) a.m.
adolf Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
adolf Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem czemu ale dzisiaj jestem jakis nieprzytomny (choroba) i myślałem że pan "tego kosza" to w znaczeniu sportowym - zyli że jest bardzo dobrze - i się przestraszyłem, na szczęście ... nie jest tak... Kaju a dla cienie mam rade ----> wiecej metasfor alborytmika i bedzie coraz lepiej pozdr wszytkich.
kaja-maja28 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 jedynie Ty adolf na to wpadłeś:)bystry jesteś;) dziękuję za pozytywny komentarz
Rekomendowane odpowiedzi