Michał Domagalski Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 czasami zdaje mi się że cały kwiat słowiańskiej urody siedzi na kasach w supermarketach stoi pomiędzy regałami i nagabuje proponuje ale gdy już opuszczam te przybytki współczesne świątynie kolorów i nadmiaru to widzę że kwiat ten równie dobrze radzi sobie z rozdawaniem ulotek a gdy potem w domu klikam dwa razy myszką w dział amatorki to widzę ten kwiat jeszcze młodszy i bardziej nagi i nie wiem czemu miałbym tego kwiatu nie zrywać chociażby pod koniec czerwca gdy słowiańska uroda skąpo kryje się pod spodenkami spódniczkami koszulkami made in china
M._Krzywak Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Niestety, nie jestem w stanie pomóc podmiotowi lirycznemu. Jakby został w domu i nie łaził, to może mniej by nudził.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wierszyk ten musiał wyjść spod paluszków "kwiatu-dziewicy" ;) Ani śmieszno, ani straszno. pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi