Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 znów jestem w rozsypce musisz być z siebie dumna! rozstrzelałaś moją duszę na atomy znów jestem puzzlami z płatków kukurydzianych sponiewierałaś to co we mnie najlepsze teraz tylko wycinki z gazet slogany taniej propagandy cytaty nędznych polityków skrawki starych zeszytów lektury czytane ze łzami w oczach dokumenty o śmierci niewinnych patrzę jak rzucają Ci pod nogi białe flagi a twoi synowie i tak wysyłają miliony wystraszonych noży egzekucja w Internecie- twój największy sukces o to ci chodziło, prawda? spuszczam głowę całuję twoje stopy z oczu płynie krew jestem twoją żywą ofiarą na moim niebie twoje samoloty [sub]Tekst był edytowany przez Amras Elensar dnia 15-05-2004 19:59.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Amras Elensar dnia 15-05-2004 20:00.[/sub]
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Źle to nie wygląda. Część środkowa najlepsza. Pozdr.
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmmmm, mocny wiersz. Dobry, dynamiczny. Aktualny temat. Podoba mi się. Czekam. Pozdrawiam Amrasie :)
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmmmm, mocny wiersz. Dobry, dynamiczny. Aktualny temat. Podoba mi się. Czekam. Pozdrawiam Amrasie :)
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmmm. Taki aktualny wiersz, a tak mało komentarzy.. Zero emocji?? Zastanawiące...
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Amras potrafisz budować atmoserę. Porównania i metafory w tym wierszu są naprawdę jasne i ciekawie zbudowane.:)
Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziekuję za komentarze i każdą dalszą wskazówkę. Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi