Krzysztof Adam Meler Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Żartem i wymownie.This text under is a kind of a letter to the famous Paris Hilton. I would be grateful, if you could send it to her;) Paris to francuska duma: la Notre Capital miasto wielu straconych i zyskanych wspomnień uśmiech wierzy pod którą on się o to spytał czy w tym mieście nie zechce ona się zapomnieć Paryż to szczególnie otyły homonim znaczeń tyle co błysków na bezchmurnym niebie nocna świata plejada albo wers bezdomny co rynsztoku Stolicy nie bierze do siebie Paris miasto francuskie wściekłe jest na siebie że homonim jankeska dynastia okryła tworząc nowe znaczenie które na tym niebie jest jak zbędna i sprośna żwirowata bryła Nie harataj kryształu który nieboskłonem ziemię otacza i bieg jej nadaje przełom za przełomem wyścig nie ustaje Nie harataj gwiazdeczko boś mała i płocha miliard znaczeń doczesnych mówi ci w y n o c h a !
Mr._Żubr Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Cieszy mnie ten wiersz:):):) Uśmiechłem się dwa razy;]
Pan poeta 2 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 dobry krysztofie, ale spróbuj napisać wiersz biały, i bez rzeczowników;niebo, wspomnienie, itp, jakieś neologizmy, ale wiersz jest ciekawy.
Echnaton Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 haha świetne! :D lekkie wymowne i to dzięki swojej budowie Panie Poeto 2, rymy nadają mu charakter żartobliwy ! :) baaaaaaaaaardzo mi się podoba :D pozdrawiam :)
Pan poeta 2 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście, to pani poziom, dla oka, pani pisze gorzej, baa, pisze...haha
kaja-maja28 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 jak dla mnie to nie ciekawy,bo lubię swój kraj, a po drugie nie lubię Francji,bo za długo mojego męza trzyma.
Rekomendowane odpowiedzi