zak stanisława Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 w oczach kalendarze przepełnione jak rzeki gotowe czekają na odwilż nie narzekam mając pięćdziesiąt i siedem prawd toczących się po wykoleinach ciemnogrodu stając na głowie wmawiam sobie że lubię pierogi z grochu i kapusty poddaję się bez oporu do ogólnych zamierzeń wspomagania ambitnego zasiewu zielonej wyspy będzie co chrupać, gdy zabraknie kaszy bądźcie zdrowi rodacy!
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Na te pierogi jestem łasy.
zak stanisława Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z kasą cy bez kasy?
Marlett Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Stanko! Zielone wyspy - przepełnione nadzieją na lepsze;) ..no bo bez kasy nie ma kaszy;)) Jeszcze starorocznie pozdrawiaM.
allena Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 "rodacy" - jak początek słynnego grudniowego obwieszczenia - dodało powagi:) a.
zak stanisława Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 kochani, szampańskiego sylwestra!!!!szczęśliwego nowego roku!
Ewa_Kos Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Fajnie że z nowym godosz ( to po naszymu) miło poczytać, że nie narzekasz - toż optymizmu tak mało:))) Pozdrawiam z gniazda:)))
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 dzięki Stanisławo oby Nowy chrupnął pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 marainno ja , lecę łapać wenę co gdzieś się skryła w mroku i nie chce mi dotrzymać kroku możem ją zdeptała, gdy za bardzo się dobijała w każdym razie gdzieś jest zostawić samotną toż grzech! Z Nowym Rokiem kochane poety i poetki życzę Wam radości z przebywania z Weną!
Rekomendowane odpowiedzi