Wstrentny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ dostrzegam, kiedy tylko mam z nią do czynienia. nawet to, że znikł adolf a pojawił się poeta 2
adolf Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 no to plus dla pana wstertnego ze przynjmniej tu nie obraza....chociaz ostatni wjego wpis nawet byl przyhgylny (zalezy jak patrzec) ;-)
Wstrentny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie, zależy jak na to patrzeć: nawet chciałbym, żeby was było dwóch. dlaczego? to dowód na to, że o jeszcze jednego jestem inteligentniejszy!
adolf Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 a zanzyłoby też że ja nie jestem nagłupszy ;-) pozatym ma pan już w polsce dwie kopie..od nich nie można by głupszym ;-)
Wstrentny Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nareszcie napisałeś coś inteligentnego. widzisz? już samo przebywanie w mojej obecności wyostrza koncept.
adolf Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nareszcie napisałeś coś inteligentnego. widzisz? już samo przebywanie w mojej obecności wyostrza koncept. widzi pan, wreszie jakis pozytyw. ale wynika zn eigo os strasznego: skoro mam szkoli mouj konept msuze zosta an tym forum ==== moo jaksi zas moje wiersze. Ale niech bedzie moja strat: max. 1 wiersz nam iesią i to maksymalnei dopracowany. pozdrawaim
Rekomendowane odpowiedzi