zdrojek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 oczy zaspane, dno ich głębokie. kilka marzycielskich myśli, głupich nie wykluczam. oczy otwarte umysłem. nadzieja złudna, naiwna pragnienie przez ciebie snu zburzonego. czym szybciej zasnąć, by myśl żywą pozostała. po śnie drastycznie przerwanym rozmowa całodobowa. głuchy szept twój, ciepłota nie określona wzorem. nagi księżyc obserwując do piersi tulisz dziecię ściany za plecami inne, palce u rąk różne niż przedtem. w około czerwony dym, twarze nie poznane wcześniej iluzja prawdziwa, menel staje się papieżem. wzrok ściany przechodzący miękki dotyk jedwabnych paznokci. śmierć nienawiści wiktoria miłości. czyż nie piękny sen? wizja nas nagich nienawiścią, przepysznych miłością. gra w skojarzenia. małżeństwo? bóg? to iluzja powiadasz. śmiem wierzyć w mój sen taki sam posiada kloszard. wiem - każdy mur runie pod ciężarem miłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 wiktoria miłości- to ponoć znaczy zwycięstwo miłości a strasznie pesymizmem wieje, zaprzecze zaprzeczeniem pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrojek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 hehe. Dziekuje za opinie. ja również pozdrawiam ciepło :D i zapraszam do oceniania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ocenianie jest zbyteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zdrojek! Przydałoby się trochę wycinki, no i wdarło się trochę patosu; pod ciężarem miłości hmm...czy miłośc jest ciężarem? Mnie pewnie by uskrzydliła:))) PozdrawiaM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi