dz_re Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 do prawdy jest mi coraz bliżej jak przylądkowi horn do dobrej nadziei czy innej beznadziejnej cholery pod ryczącą czterdziestką nie zapadnie się ziemia brak ciepła wyciszy we mnie akrofobię piję dlatego zasępiałe ryby są miłe prędko utykają oceany do szklanek batida de coco kostka antarktyki mix w stanie spoczynku zdarzają się cuda pomnożony o kilka strof poluję na deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 chociaż nie piję, dzisiaj to jakoś we mnie trafiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava mirabell Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem co czujesz, czasami...niestety. pzdr. a.m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_Kos Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 O! Miło, że jesteś:))) Przedostatnią strofę zabrałam jako motto na ostatnie dni "starego roku":)) Ciekawy zamysł:))) Podoba się - lubie temat taki właśnie:))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 tak, Autor sobie poprzemyśliwał wiele pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dz_re Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...dziękuję, a już myślałem, że strzelę gdzieś obok ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dz_re Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. avo, spokojnie... nie jest aż tak źle Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dz_re Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuniu, cieszę się z odbioru wiersza. Miło, że zaglądnęłaś. Ostatnio przeglądałem zdjęcia ze Srebrnej. Ech, pięknie było. Pozdrawiam gorąco - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dz_re Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt... wiesz jak jest; najdzie coś człowieka, no to skrobnie, bo jest potrzeba. Miło, że potroszczyłaś się o Autora :) Serdeczne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt... wiesz jak jest; najdzie coś człowieka, no to skrobnie, bo jest potrzeba. Miło, że potroszczyłaś się o Autora :) Serdeczne dzięki proszę bardzo; no tylko nie zawsze to na dobre wychodzi. nie ma za co :) ciepło pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 uff wkońcu jakis dobry wiersz;) Pozdrawiam Agata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beenie M Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Niech peel się nie boi, czterdziestka to jeszcze nie czas na spadanie. pozdrawiam Poetę, który mi jakoś zniknął z oczu na długo, już się martwiłam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi