Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 załóżmy złożone Anty-towarzystwo o różnym podłożu genetycznym bezzwłocznie bezdzietne i przejdźmy się z nim po ulicy nikt nas nie- my wszystkich za niemych weźmy w ramach bezsprzecznie bezdzietnej działalności swej stwórzmy dla grupy prostującą rzeczywistość pro-towarzysko i skupmy tych nie-mych za mysie firanki w zamyśle nad naszym bezdzietnym anty
Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 bo cała komercha kręci się wokół dzieci (fakt) pozdrawiam ciepło
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) pozdrawiam Jimmy
Marlett Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jimmy ! Zmieniłabym nieco wersyfikację. Odnalazłam wiele ciekawych wersów; ''w ramach bezsprzecznie bezdzietnej działalności'' oraz; ''tych nie-mych za mysie firanki'' Lubię wieloznaczności, a wiersz można interpretować na wiele sposobów. Uśmiechu.
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem :) ale co z tą wersyfikacją? pozdrawiam i dzięki Jimmy
Marlett Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Jeśli nie akceptujesz nie zmieniaj. Takie tam moje nocne widziadła:) Świątecznie pozdrawiaM.
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 załóżmy złożone Anty -towarzystwo o różnym podłożu genetycznym bezzwłocznie bezdzietne i przejdźmy się z nim po ulicy nikt nas nie -my wszystkich za niemych weźmy w ramach bezsprzecznie bezdzietnej działalności swej stwórzmy dla grupy i skupmy rzeczywistość prosto pro-towarzysko tych nie-mych za mysie firanki w zamyśle nad naszym bezdzietnym anty zgadzam się ale przy edycji wyskakuje błąd pozdrawiam wigilijnie Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 łuhu ;) jakież szaleństwo z twej strony Steff! pozdrawiam powigilijnie Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi