Mr._Żubr Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 chciałem widzieć jasne słońce nawet mi się udawało do pewnego momentu gdy zalany w trupa dostrzegłem świt okazało się zajaśniało że świty nie bywają różowe ani nawet złote że trzeba płacić za gaz prąd i egzystencję że trzeba uiszczać należności za posiadanie przyjaciół nawet
Mr._Żubr Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jak zwykle nie mam pojęcia, czy się to do czegokolwiek nadaje...
Mr._Żubr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A możesz rozwinąć?
Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A możesz rozwinąć? nie cała siła tego komentarza w dwuznaczności ;) pozdrawiam Jimmy
Pancolek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 chciałem widzieć jasne słońce udawało mi się do pewnego momentu gdy zalany w trupa dostrzegłem świt ==> zajefajne. okazało się ==> może bez 'zajaśniało'? że nie bywają różowe ani nawet złote że trzeba płacić za gaz i prąd uiszczać należności za posiadanie przyjaciół nawet Bardziej tak bym to widział, ale jeszcze pomyśl. Oczywiście, byleby nieprzedobrzyć. Jeden świat i jedno nawet wyciąłem. Podoba się. Pancuś
Mr._Żubr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Dziękuję Jimmy'emu za silny komentarz:) Całe szczęście, że sytuację uratował Pancolek, pokazując co się podoba, a co nie. Pozdrawiam obu Panów i dzięki za ślad:)
Lena Achmatowicz Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 że trzeba płacić za gaz prąd i egzekucję zmień to koniecznie!!! :)
Marlett Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Mr.Żubrze! Wycięłabym 3 razy ''że''. PozdrawiaM.
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wgląd, ale... KONIECZNIE?
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm... To może być niegłupie. Dzięki;]
Judyt Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 dostrzegłem świt okazało się zajaśniało że świty a tylko świt 3 razy:) możnaby jakis synonim wrzucić ale dobrze że świeci:)) pozdr. ciepło
Lena Achmatowicz Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wgląd, ale... KONIECZNIE? jak poeta sobie życzy. serwus
Rekomendowane odpowiedzi