Judyt Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 sypią się śnieżynki czasem zimne jak łza w soplu zamarznięty tak szkoda tych którzy czują a nie chcą zmiany poraniony w niego już zwątpiła żona nie da rady podpora jest nieunikniona z przyklejanym nosem zimno potrafi cieplej zaraz dwuminutowa rozmowa przyśniona w obecności lżejszej niż kosmyki włosów pełno ich policzonych liść oszroniony w skostniałej się przygląda i niebezpieczne onieśmielenie praw nie poznałam do tej pory imię wciąż ładnie zapamiętał wyglądasz chwilą oparty policzek trudno tak bez słów liść przy zimie 17.XII.07r.
bajka-bajka Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 kurcze, troche sie zagubilam...pare razy czytalam, ale chyba bede jeszcze musiala do niego wrocic.....przepraszam, ostatnio nie mam glowy do niczego.....wesolych swiat zycze ;)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 hej dopisałaś zwrotkę! ładnie ładnie tekst pełny pozdr Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czytałem 2 razy, ale nic nie powiem. Pozdrawiam, Stefan.
Mr.Suicide Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 sypią się śnieżynki czasem zimne jak łza w soplu zamarznięty ---> zastanawiam się czy to do końca jest potrzebne. a jeżeli tak, jeszcze bym proponował przemyśleć, gdzie owe słowo powinno szkoda tych którzy się znajdować w tekście. czują a nie chcą zmiany poraniony w niego już zwątpiła żona nie da rady podpora jest nieunikniona przyśniona dwuminutowa rozmowa w obecności lżejszej niż kosmyki włosów pełno ich policzonych skostniały oszroniony liść przygląda się i niebezpiecznie onieśmiela prawa nie poznałam do tej pory pamięta ładnie wyglądasz chwilą oparty policzek trudno tak bez słów liść przy zimie ---> szczerze mówiąc nie do końca jestem w stanie ogarnąć pointę. mamy weń odniesienia do poprzednich strof /liść, zima/ i myślę wobec tego, że można by ją trochę poćwiartować. wszystko jednak leży w kwestii Autora. tyle moich zmian i drobnych uwag. starałem się, by wiersz stał nieco bardziej przejrzysty. przyzwyczaiłem się do Twojego wypełnionymi niedopowiedzeniami stylu, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, iż nie wszystkim forumowiczom udała się ta sztuka. całkiem ciekawy utwór Judyt. obrazowy, utrzymany w klimacie panującej pory roku. taki obraz aż umila przeżywanie wszystkiego, co ma miejsce za oknem. tym bardziej, że nie przepadam za zimą ;) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bajeczko za obecność :) dziękuję za życzenia nie ma za co przepraszać to nic trzeba powoli dochodzić wzajemnie
Judyt Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Jimmy za obecność spostrzegawczość nierówna nikomu :) pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i nic nie mów wystarczy że jesteś pozdrawiam ciepło dziękuję
Judyt Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i nic nie mów wystarczy że jesteś pozdrawiam ciepło dziękuję
Judyt Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i nic nie mów aż dwa o :) wystarczy że jesteś pozdrawiam ciepło dziękuję
Judyt Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mr.Suicide dziękuję za obecność aha i no ja sama nie jestem też przekonana do puenty, jak już Jimmy zauważył dopisałam a liść mi w głowie :) a poza tym pewnie tego nie widać tutaj ale są tu dwa wydarzenia i niekoniecznie chciałam zobrazować tylko zimę:) tak mi przypasowała jednak do tematu a! a przyzwyczajenia należy może zmieniać :) dziękuję za przemyślenia na pewno przemyślę jeśli chodzi natomiast o zamarzniętego to nie moja tylko w tym wola aby skruszył się hmm co z nim zrobić? pozdrawiam ciepło Kasia
Mr.Suicide Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 naturalnie, że zauważyłem Judyt, iż nie chodzi tu tylko o motywy zimowe. aczkolwiek ładnie udało Ci się wpleść wątek miłosny /?/ bądź zalążek uczucia. starałem się, by było to nieco bardziej wyeksponowane, widoczne, czytelne. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli mam ujawnić:) to tak: dwa wątki są :) więcej wyjaśniać coś? ? mm jednym słowem wiraż pozdrawiam ciepło dziękuję za czytelność
Rekomendowane odpowiedzi