Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na nocną zmianę pracuje na czarno FABRYKA BRAKUJĄCYCH TWARZY tu dobre wróżki i książęta usprawiedliwiają uśmiechami wszystkie nieobecności boleją że ich nie było pełno na każdym kroku że się spóźniali teraz w rewanżu nawet ich rysy według twojego widzimisię mówisz kochajcie ratujcie fachowo a może jeszcze dam się przeprosić
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przykro mi ale ten wiersz do mnie nie trafia
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam- dziekuję za szczery komentarz- i wcale nie musi Koleżance być przykro- przecież to tak ma być, że nie każdemu wszystko "podchodzi";-) Serdecznie pozdrawiam. [sub]Tekst był edytowany przez Izabella_Sendor dnia 10-05-2004 12:39.[/sub]
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 strasznie miło Pana czytać po jakims czasie;-) O kurka siwa dolnozaworowa;-) takiego komantarza jeszcze pod tym wierszem nie otrzymałam-także coś ciekawego;-) teraz zajmę sie dochodzeniem sedna;-) serdecznie Pana pozdrawiam i wszytskiego dobrego. hej hej hej
Antoni Leszczyc Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mie się wydaje, że to raczej jest o tym, o czym marzy dziewczyna, gdy dorastać zaczyna :-), a co czasem się pojawia się o jedną obietnicę za późno lub nie pojaia się wcale. Tak ten wiersz osczytuję, taki mi się podoba :) Pozdrawiam, UnionJack
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehe- ale mi Pan tutaj nasadził-hehehe;-) Miło się poczułam, tak ...młodziej;-))) ale w sumie Pan trafił-to wiersz sprzed kilku lat( choć takie myśli staja się udziałem nie tylko dorastających panienek, tylko i tych juz dorośniętych i nawet nie panienek, tylko panów;-))), mam do niego jakis sentyment-może dlatego, ze już tak nie pisze...serdecznie Pana pozdrawiam;-)ahooj;-) [sub]Tekst był edytowany przez Izabella_Sendor dnia 12-05-2004 12:04.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi