Hilda (VD) Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Rodzimy się po to by żyć Umieramy po to by narodzić się znowu W krainie wiecznego szczęścia I żyć lepszym życiem.
dkw Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Nie brzydkie, nie brzydkie tylko czemu w prozie..? Serdecznie pozdrawiam dkw
Hilda (VD) Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Muszę Ci powiedzieć, że to dobre pytanie...nie wiem...to tak automatycznie poszło....
rumianek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zdecydowanie nie ten dział. Sio do poezji :) Albo rozbuduj i miniaturkę z tego zrób. Pozdrawiam
dkw Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 „Muszę Ci powiedzieć, że to dobre pytanie...nie wiem...to tak automatycznie poszło....” Polecam następnym razem bardziej uważać, praca na pewno byłaby bardziej doceniona w dziale poezji. Tam przeczytać mógłbyś jakieś konstruktywne komentarze na temat swojego tekstu..:) Pozdrawiam
Dominika_Stara Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgadzam się z poprzednikami. Ładne, ale nie ten dział. Może dopiszesz coś jeszcze ( jeśli masz ochotę) i zamieścisz to w poezjii?
UFO Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 A mnie sie nie podoba, nawet jako poezja. Zbyt banalne i napisane już przez setki osób w podobny sposób. Jedyna rada-rozbudować do miniatury, spróbować czymś zaskoczyć
Rekomendowane odpowiedzi