Wstrentny Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 . . . podparty o stereotyp siedzi sobie typ i myśli kanał lewy: kurwa! kanał prawy: kurwa! siedzi sobie a czas leci więc się żeni i ma dzieci dziecko lewe: z kurwy dziecko prawe: kurwa
HAYQ Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 o k... wa, ja p... peel obejrzał "Dzień świra" i teraz kontem pluje ;)) Nic, tylko dać w kanał. Niezłe, podoba mi się. Pozdrawiam.
Wstrentny Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. teraz to już raczej "Czeka na nas świat' bo "Dzień świra' nieco się zestarzał. dziękuję wszakże bez względu na modę tak samo pięknie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Trochę tych kurew dużawo.
Wstrentny Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, wstydziłem się je nazwać po imieniu. na pocieszenie nakładają się na siebie i pośrodku nich grzecznie siedzi sobie stereotyp. dziękuję i jeszcze raz przepraszam
Judyt Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 nieźle się nabiedził ten stereo pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi