Anna Gwiazdka Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam, Mam pewna prosbe. Potrzebuje wierszy, ktorych motywem przewodnim bedzie dylemat kochankow. Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam.
Jean-Baptiste Grenouille Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 do czego potrzebujesz tych utworów? chodzi o wiersze "znanych" czy poezja "amatorska"? więcej danch proszę. ...
Anna Gwiazdka Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zdecydowanie o wiersze znanych...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Znany jestem w tym okręgu, który sobie zakreśliłem w mokrym piasku gdy na wczasach w Międzyzdrojach latem byłem. Znano mnie pod budką z piwem gdzie ochoczo przebywałem gdy na wczasach w Międzyzdrojach piwko w siebie pompowałem Lecz wystarczy tych przykładów bo choć może z innej strony ale przecież jestem znany i przez kumpli hołubiony. --------------------------------- Miał dylemat mój kochanek bo gdy zbliżał się poranek nigdy nie brał się do dzieła bo mu krzywa w dół się pięła. ---------------------------------- Jest kochanek i dylemat Oraz wyczerpany … temat.
Rekomendowane odpowiedzi