HAYQ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 kto tam?policja! a czego tu?Nietzschego! ... Nietzsche? w Wei... marze...otwierać szybko wszarze, bo drzwi wyważyć każę! ... ale ja... tu sam...widzisz...? a to cham...! gazem ich, gazem, nim rozpalą znicze! szybciej! ja pierniczę, znów coś zmażą... razem! ;)
zak stanisława Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 HAYQ, jesteś miszczem aluzji, ironii i dowcipu, gratuluję dobry wiersz, siepodoba! serdeczności
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 HAYQ toż to świetny tekst, humor czarny ale na poziomie ;) pozdrawiam Jimmy
adam sosna Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii +++ i już
Marlett Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 HAYQ! bez przymusu dołożę kilka plusów +++ Radości.
Judyt Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 jest beznadziejny w treści i czynie;) to rzekłam trzy mazgaje myk pozdr. ciepło
Wstrentny Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 nietzschego sobie, zwłaszcza początek
Piotr Zet Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Fajne, a można i tak: kto tam? policja! a czego tu? z Nie - tzschego! ... Nie- tzsche -go? w kom... puterze... otwierać szybko wszarze, bo drzwi wyważyć każę! ... ale ja... tu windowsa mam... widzisz...? a to cham...! formatem go, formatem, i wymazuję dane! szybciej! ja pierniczę, znów coś zmażą... razem! Pozdrowionka:)
HAYQ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ne rozumim Pani, ale se ne boim :) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a sie mi dostało :)) ale miłe to, tym bardziej, że od miszczyni :) Bardzo dziękuję Stasiu, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. humor czarny, na poziomie? ;) - dzięki Ci łaskawie więc następnym razem będzie biały - o truskawie ;)) Dziekuję Jimmy, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję, dziękuję i pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marlett, te kilka, to sporo :) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w beznadziejnym w treści (Ż)iczynie Rumcajs přechytračil knížepána osolil zelí, o věžovou bránu se postaral, vyhnal z Řáholce a střelil pro sluneční prstýnek Pozdrawiam sedecznie :)
HAYQ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że trafiłem w de gustibus ;) Dzięki, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wow! ładnie sformatowane. Naprawdę, podoba mi się. Może pomyślę nad zmianami, bo coś mi tam jednak chrzęści. Ale nie wiem jeszcze co. Dzięki za odwiedziny i poświęcony czas. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w beznadziejnym w treści (Ż)iczynie Rumcajs přechytračil knížepána osolil zelí, o věžovou bránu se postaral, vyhnal z Řáholce a střelil pro sluneční prstýnek Pozdrawiam sedecznie :) HAYQ to jest tekst krecika? ni panimaju;) a to sytuacja w miejscu tym wyżej? pozdrawiam ciepło
HAYQ Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, to są tytuły filmów z Rumcajsem :)) ale też śmieszne ;) np. Rumcajs przechytrzył książę Pana Pozdrawiam, pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, to są tytuły filmów z Rumcajsem :)) ale też śmieszne ;) np. Rumcajs przechytrzył książę Pana Pozdrawiam, pozdrawiam :) oo..skubaniec;) na hop! a nóżki nie złamał? pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi