marta_sawicka Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Po policzkach płyną łzy łez kałuża a w niej ty bo pozostał z dawnych lat przykrych zdarzeń trwały ślad Gdy w ciemnościach biedny kroczył a wiatr czasem wiał mu w oczy zagubiony wśród milionów pielgrzym pozbawiony domu Jednak Boskie oko go dojrzało światłem swoim go ogrzało odtąd na swej drodze życia spotykają go odkrycia Ciągle nowe w treść bogate już zachwyca się tym światem już się uczy nowej wiary bada kształty i wymiary Sensu tej wielkiej miłości która nas wiedzie do wieczności bo tam w progu niebios bram Bóg obiecał szczęście nam
Joanna_Soroka Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Bardzo słabiutki wiersz.
marta_sawicka Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Moze i slaby ale ma swoje przeslanie tak mysle:)Pozatem zawiera autentyczna czastke z zycia:)))))))
Judyt Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 jeśli z życia to dobrze:) jednak możnaby coś tam poprzestawiać literki pozdrawiam ciepło
Patryk_Nikodem Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Genialne rzeczy z reguły są proste - ten wiersz jest prosty, tyle że jak konstrukcja cepa. Tak nie wolno pisać :)
marta_sawicka Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Patryku nasze zycie tez nie jest wzorem z podrecznika nie wszysto jest perfekt a to forum jest dla poczatkujacych to po pierwsze ,po drugie wiem ze moje wiersze potrafia wzruszac swoja prostota i docieraja do ludzi a o to mi wlasnie chodzi,pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi