Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzwonnik za nieśmiertelność wyciągnięty z lombardu prostuje zdrętwiałe ręce. Kołowrót zdarzeń zazębiony z początkiem, pokryty gęstym tumanem kurzu traci oddech. Nieugięty sternik przerywa martwą ciszę uderzeniem losu. [sub]Tekst był edytowany przez Jana Niechciał dnia 04-05-2004 23:04.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Jana Niechciał dnia 04-05-2004 23:45.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Jana Niechciał dnia 05-05-2004 10:49.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dobry pomysł - usunąłbym tylko w trzeciej strofie 'czasu' - ogólnie + miłej nocy życzę
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tyle już o mijaniu napisano, a Ty jednak coś odkryłaś nowego w tykaniu i wybijaniu godzin. Podoba mi się, zwłaszcza końcowe "uderzenie losu". Pozdrawiam. A.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 troszkę ten "nieśmiertelny" mnie gryzie po czole - nie wiem - może zmieniło by układ całe wydarzenie tu opisane gdyby: dzwonnik za nieśmiertelność wyciągnięty z lombardu ... ale to tylko sugestia serdeczne pozdrówko W_A_R
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kometo Michale Joanno dziekuje i pozdr..)) Adamie! Tak to na pewno tak właśnie powinno być "dzwonnik za nieśmiertelność wyciągnięty z lombardu" - tylko nie wiem jak i czy to w ogóle jeszcze można zmienić. Dzięki bardzo. [sub]Tekst był edytowany przez Jana Niechciał dnia 13-05-2004 23:37.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeśli masz na myśli stronę techniczną tego zabiegu to wystarczy kliknąć na 'edycja' zaraz pod wierszem pozdrawiam
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adamie..)) Michale..)) Zrobione. Dzięki. Pozdr..)))
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A co z tym: "ręce czasu" Tu trochę pokombinuj, żeby nie było dopełniacza. Pozdr.
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję komentatorom za szczere komentarze, ktore zmuszają mnie do.. konstruktywnego myślenia. Pozdrawiam ciepło.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeju - Jana - dzięki że nad moją sugestią się zastanowiłaś - nie wiem co napisać - ja tylko proponowałem serdeczne pozdrówko W_A_R
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adamie! To ja Tobie powinnam podziękować - co niniejszym czynię. Miłego dnia.
Rekomendowane odpowiedzi