Justyna Kosikowska Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Przyjaciółko. To on jest Twoim lekiem, pomoca która nadchodzi zawsze gdy jej mocno potrzebujesz.... A ja... Ja jestem tylko nałogiem. Nałogiem który nie pozwala Ci o sobie zapomnieć i zna Cię na wylot, mimo iz czasami nie potrafi przynieść ratunku...
Pancolek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 *Ja jestem tylko nałogiem. Od tego bym zaczął nowiuśki wiersz. Z ukłonem, Pancolek
Everygrey Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 ojej...bardzo nieudane...tyle mogę rzec. pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brak związku logicznego. wiersz - zero emocji i doznań z mojej strony. pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Słuszna rada, Pancolku!
Veronique Sijka Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 niestety nic szczególnego ale nałogi to ciekawy temat - więc zachęcam do dalszych prób :) serdeczności v.
Rekomendowane odpowiedzi