Leszek Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Na swoistą rewię mody zaprosiła Erato pytając o zdanie. W pogodnej sukience czysta słodycz przemówiła wymową głaśnięć. W innej zapisano melodię skomponowaną znanymi nutami. Czarowała nie wypuszczając z objęć istnieniem stworzonym by nie ranić. Potrafiła zaskoczyć ubrana w kalambury. Niektórych urzekł tajemnicy dotyk, który właściwości okrycia zburzył. Zmieniały się style i upodobania, a widownia biła brawo. Na równi perfekcja i zamiar, akceptującym apanażom w prezentowanej różnorodności dały powód by olśnić.
Roman Bezet Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Leszku, czy to TY??? No ;0 pierwsze 3 ładnie wchodza, gorzej z ostatnia, i czemu ona taka długa, a dwa ostatnie wersy takie "oczywiste" (w sensie zapisu - wprost). Ciepnij coś tam, będzie git ;) pzdr. b
Leszek Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wychodzi na to Bezeciku, że mnie kompletnie nie znasz. Zapraszam więc do tomiku: www.leszek.krainawierszy.com . :)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wychodzi na to Bezeciku, że mnie kompletnie nie znasz. Zapraszam więc do tomiku: www.leszek.krainawierszy.com . :) ej, eL eszku ;) fakt, że nie przestudiowałem całej krainy (sorry, ale nienajlepiej się czuję w miejscach o takim poetyckości natężeniu ;) nie znaczy, że nie znam twoich płodów; mój zdziw był tylko w kontekście tego, co zamieszczałeś ostatnio (ale prawdę mówiąc ja już dawno wieszczylem, że wrócisz do melodii ;D) uwagi jednak podtrzymuję (nie staraj się pointować, bo najczęściej zagadujesz, dla mnie zapis obserwacji i zostawienie miejsca dla czytelnika ma większą wartość, ale zrobisz jak chcesz - to twój wiersz ;) pzdr. b
Leszek Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wychodzi na to Bezeciku, że mnie kompletnie nie znasz. Zapraszam więc do tomiku: www.leszek.krainawierszy.com . :) ej, eL eszku ;) fakt, że nie przestudiowałem całej krainy (sorry, ale nienajlepiej się czuję w miejscach o takim poetyckości natężeniu ;) nie znaczy, że nie znam twoich płodów; mój zdziw był tylko w kontekście tego, co zamieszczałeś ostatnio (ale prawdę mówiąc ja już dawno wieszczylem, że wrócisz do melodii ;D) uwagi jednak podtrzymuję (nie staraj się pointować, bo najczęściej zagadujesz, dla mnie zapis obserwacji i zostawienie miejsca dla czytelnika ma większą wartość, ale zrobisz jak chcesz - to twój wiersz ;) pzdr. b Bogdanie przyjmuję w pokorze ale nie sprzedałbyś garści czasu?
Leszek Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak widać kapryśna to dama. Pozdrawiam Leszek :)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ Eszku, ja cały czas (się) sprzedaję ;0 b
Rekomendowane odpowiedzi